EGYESÜLETÜNKRŐL
Bemutatjuk röviden egyesületünk tevékenységét és tagjait

 

Néhány család úgy gondolta, hogy többet lehetne tenni a környezetünkért, egészségünkért, a „faluért”, hogy az itt lakó és ide költöző emberek még jobban érezzék magukat. Ebből a célból alapítottuk egyesületünket 2004-ben.

Minél többen vagyunk, annál nagyobb erőt képviselünk, így céljainkat gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elérni.

Ismerd meg céljainkat! Azért, hogy ne kelljen rögtön első alkalommal a teljes alapszabályt átböngészned, idézzük az egyesületünk alapszabályában leírt főbb célokat.

 

RÉSZLETEK  EGYESÜLETÜNK  ALAPSZABÁLYÁBÓL:

Az Egyesület célja:

Egyesület közhasznú tevékenységet kíván folytatni.

Az Egyesület, elsősorban a herceghalomi lakosok önszervezése útján a helyi környezet fejlesztése és védelme, a település organikus fejlesztése, a lakosság egészségtudatának fejlesztése, az ezzel kapcsolatos ismeretek terjesztése, a község lakóinak egészséges életmódra való ösztönzése, az egészség megőrzése, szabadidős, kulturális és sport tevékenységek, rendezvények szervezése. Ennek keretében az egyesület tagjai és rajtuk keresztül mások számára is elsősorban a következő szolgáltatásokat kívánja nyújtani:

  Településfejlesztés, faluszépítő programok, (épített és természetes környezet fejlesztése, védelme)
  Kulturális, ismeretterjesztő, szabadidős, sport programok szervezése (ismeretterjesztő kirándulások, hagyományápolás, környezetvédelmi programok, egészségmegőrző programok színházlátogatás, könyvtárlátogatás, táncház, játszóház, stb.)
  Együttműködés szervezése más civil szervezetekkel
  stb.

Az egyesület semmilyen politikai tevékenységet nem folytat, politikai pártoktól független, azoktól támogatást nem fogad el, és pártokat a maga részéről semmilyen formában nem támogat."

 

Ha szimpatizálsz ezekkel a célokkal, ha van ötleted arra, hogy ezeket hogyan érjük el könnyebben, ha tagként is hozzá szeretnél tenni mindehhez, esetleg anyagi támogatással tudsz hozzájárulni céljaink eléréséhez, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.


Támogasd adód 1%-val Egyesületünk munkáját, Herceghalom környezetét (itt letöltheted a kitöltött rendelkező nyilatkozatot). Köszönjük!

 

Légy tagja a He-He Egyesületnek!

 

Copyright © 2004, Minden jog fenntartva
Designed by Polo